SON DAKİKA



Haber > Spor > İsmail Yüksek: Hakem bana 'kusura bakma' dedi

İsmail Yüksek: Hakem bana 'kusura bakma' dedi

16 Nisan 2023 Pazar - 12:31




Fenerbahçe'nin orta sahadaki dinamosu İsmail Yüksek, Ankaragücü maçı sonrası hakemle arasında geçen diyaloğu açıkladı.





Fenerbahçeli futbolcu İsmail Yüksek, Ankaragücü maçı sonrası değerlendirme yaptı. İsmail Yüksek yaptığı açıklamada, "Sarı kart gördüğüm pozisyonda ben önce topa dokundum. Rakip oyuncu da bana 'Önce topa dokundun, faul yoktu' dedi" ifadelerini kullandı.

'KUSURA BAKMA, GÖRMEDİM'

Ayrıca, "Devre arasında koridorda hakemle konuştuğumuzda, yardımcının kendisine söylediğini söyledi. 'İsmail kusura bakma, görmedim ben' dedi. Ben de teşekkür ettim, 'olur böyle şeyler hocam' dedim. Beni biraz motive etti. Olur böyle hatalar. Hakemler de insan. Kırgın veya kızgın değilim. Biraz daha dikkatli olsalar iyi olur" açıklamasını yaptı.
 

'BAŞAKŞEHİR MAÇINA ODAKLANACAĞIZ'

Mücadeleyle ilgili konuşan İsmail, "Çok zor bir maçtı. Kader maçlarından biriydi. Son dakikaya kadar mücadele ettik ve hak ettiğimizi düşünüyorum. Ankaragücü kalecisi de iyi bir maç çıkardı. Maç maç bakmamız lazım. Bunu unutup Başakşehir maçına odaklanacağız. Kazandığımız için mutluyuz. Taraftarımıza da teşekkür ediyorum. Bizi son ana kadar desteklediler." dedi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap