SON DAKİKA



Haber > Spor > İskender Oflu'dan Wushu Federasyon'a büyük tepki

İskender Oflu'dan Wushu Federasyon'a büyük tepki

28 Ekim 2021 Perşembe - 13:22




Altın Yumruk Spor Kulübü Başkanı İskender Oflu Wushu Federasyonun 4.Olağan Genel Kurul'undan kendilerine oy hakkı verilmemesine öfke kustu.





Altın Yumruk Spor Kulübü Başkanı İskender Oflu Wushu Federasyonun 4.Olağan Genel Kurul'unda kendilerine oy hakkı verilmemesine öfke kustu. 

Oflu:'' 33 yıllık bir spor kulübünün ilk başta antrenörlüğünü yaptım,şimdi de hem başkan ve hem de antrenörlüğe devam ediyorum. Wushu Federasyonu'nun Trabzon'a olan öfkesi ne zaman bitecek acaba. 2 seçim de Trabzon Altın Yumruk Spor Kulübünü hiçe sayıyorlar. Biz Altın Yumruk Spor Kulübü olarak Dünya şampiyonları,Avrupa Şampiyonları ve Türkiye Şampiyonları çıkartan bir kulübüz,bizi hiç kimse hiçe sayamaz. Sakarya ilinin 310 lisanslı mevcut sporcusu varken ilginç bir şekilde 26 kulübe toplamda 68 oy kullanma hakkı verilmiştir. Ülkemizin bir çok ilinde faaliyetlere katılım sağlayan kulüplerimize en doğal hakları olan oy kullanma hakkı tanınmamıştır, bu tanınmayan kulüplerden bir tanesi biziz. Wushu Federasyonunu bu durumdan dolayı kınıyorum ve bu durumun bir an önce düzeltilmesini bekliyorum. Yoksa gerekli hukuki işlemleri başlatacağımdan hiç şüpheniz olmasın, geldiğimiz bu noktada tüm camiamızı birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmeye davet ediyorum''dedi.
 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap