SON DAKİKA



Haber > Spor > İshak gitmek istemiyor ama...

İshak gitmek istemiyor ama...

25 Ocak 2016 Pazartesi - 12:08




İshak Doğan, kendisi için gelen teklifleri, sözleşmesi gereği kanuni hakkı olan Trabzonspor’daki yüksek kazancı nedeniyle kabul etmiyor.





Trabzonspor’da bir türlü forma şansı bulamayan İshak Doğan, kendisi için gelen teklifleri, sözleşmesi gereği kanuni hakkı olan Trabzonspor’daki yüksek kazancı nedeniyle kabul etmiyor. SporYorum’un haberine göre genç futbolcu gidip futbol oynayacağı kulüpleri değil, Trabzonspor’u tercih ediyor.

Ankaragücü’nde forma giyerken, Türkiye’nin en iyi sol beklerinden biri olacağına kesin gözüyle bakılıyordu. Başkent ekibi küme düşünce Kardemir Karabükspor’a transfer oldu. Burada Teknik Direktör Tolunay Kafkas’ın elinin altında yıldızı iyice parladı. Ümit Milli takımın değişmez oyuncusu olan İshak Doğan bu kez, A Milli takıma da çağrılmaya ve burada oynamaya başladı. Tam da bu sırada Trabzonspor’dan astronomik bir transfer teklifi aldı. Bordo-Mavili takıma geldikten sonra istikrarlı bir çizgi izleyemedi. Sol bek sorununu çözecek yeteneklerden uzak olduğu dikkatlerden kaçmadı.

UYARILARI KİMSE DİNLEMEMİŞTİ

Aslında İsak’ın transferinden önce eski birçok teknik direktörü, “Büyük takım oyuncusu değil, bir takım zaafları var. Bu nedenle küçük takımlarda sırıtmadan oynar” uyarısını yapmıştı, kimse dinlememişti. İshak, beklentileri veremeyince sezon başında Bordo-Mavili ekibin 28 kişilik kadrosunda yer almadı. Gitmesi istendi ancak o 6 ay kenarda beklemeyi yeğledi. Altığı yüksek ücret nedeniyle henüz 23 yaşında futboldan uzak kalmayı göze alabildi. Sonra yeni gelen yönetim tarafından affedildi. İdmanlara çıkmaya başladı. Devre arasında da bu futbolcunun Trabzonspor’da oynayacak kapasitede gözükmedi.

KULÜPLER ANLAŞTI O GİTMİYOR


İshak Doğan’ı oynayabileceği bir kulübe gitmesi isteği iletildi. Ancak 23 yaşındaki futbolcu, kazandığı yüksek paradan bir türlü vazgeçmeyi göze alamıyor. Eskişehirspor, Gaziantepspor gibi takımların istediği İshak, bu gidişle ikinci yarıda da yine futboldan uzak kalacak ancak Trabzonspor’dan parasını almaya devam edecek. Bu durumu değerlendirenler, “Futbolcu için futbol oynamamak ölüm gibidir. Parayla ölçülmez. Bu İsak nasıl bir futbolcu ki biraz yüksek para kazanma adına futboldan vazgeçiyor. Demek ki ruhunda futbol sevgisi yok. Sadece para aşkı eğemen” demekten kendilerini alamadılar.

USTA MUTLAKA GÖNDERECEK

Aynı kesimler, “İshak, parayı bırakıp, futbola bakmalı, yoksa yok olup gidecek” uyarısını da yapmaktan kendilerini alamadı. Öte yandan Muharrem Usta yönetiminin, İsak Doğan’ın Eskişehirspor’da sezon sonuna kadar kiralık olarak oynaması konusunda anlaşmaya vardığı ancak oyuncunun henüz net bir karar veremediği için de imzanın atılmadığı belirtildi. Ancak Başkan Usta’nın, İshak’ı mutlaka ikna edeceği ve takımdan göndereceği vurgulandı. İshak’ın Eskişehirspor’a gitmesi halinde bu takımdan gelecek sezon sağ bek ve orta saha oynayan Kamil Ahmet Çörekçi’nin alınacağı da ileri sürüldü.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap