SON DAKİKA



Haber > Spor > İnşallah yansır

İnşallah yansır

07 Temmuz 2015 Salı - 11:03








Trabzonspor kampını takip eden Özer Çalık ile telefonda kampın nasıl gittiğini kamptaki havayı konuştuk. Çalık bizlere, Trabzonspor'un kampında müthiş bir hava olduğunu, bütün futbolcuların azimle ve hırsla teknik patron Şota'nın söylediklerini harfiyen yerine getirmek için çalıştıklarını söyledi. Ayrıca Çalık, Şota'nın yaptığı esprilerle kampın havasını sürekli değiştirdiğini, çalışmalardan doğan yorğunluğu futbolcuların Şota'nın esprileriyle atmaya çalıştıklarını söyledi. Sorunlu olan yabancı oyuncuları da sorduk Özer Çalık'a. Hepsinin moral ve motivesinin iyi olduğunu, bütün yabancı oyuncuların sezon içerisinde ilk onbirde şans bulup, forma kapmak için çok çalıştıklarını anlattı. Özer'in anlattıklarına bakılırsa Trabzonspor iyi bir kamp dönemi geçiriyor. Önceki yıllara göre Trabzonspor'un kamp dönemi daha iyi geçmekte. Temennimiz güzel geçen kamp döneminin yeni sezona pozitif olarak yansımasıdır.

CAMİAYA YANSIYACAK MI?

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu geçen hafta Trabzon'un muhtelif yerlerinde iftar yemeklerine katılmıştı. Hacıosmanoğlu'nun, neden böyle bir hamle yaptığını öğrenmek için bir iki kulis yaptık. Yaşanan ekonomik sıkıntılardan ve alınan başarısız sonuçlardan dolayı Trabzonspor sevdalılarından epeyce uzaklaştığını anlayan İbrahim Başkanın yine onların gönlünü kazanmak için, davet edilen iftar yemeklerine icabet ederek Trabzonspor sevdalılarının gönlünü almak istediğini öğrendik. Bunda da oldukça başarılı olmuş. İftar yemeklerinden sonra, çay sohbetlerinde Trabzonspor'un geleceği ve Aralık ayında yapılacak genel kurulla ilgili yemekte bulunanlarla istişareler yapıp, bilgi alışverişinde bulunmuş. Hacıosmanoğlu, iftar yemeklerinde ilk kez Trabzonspor sevdalıları ile buluşuyor. Belli ki İbrahim Hacıosmanoğlu yaklaşan genel kurul çalışmalarına şimdiden start vermiş. Aralık ayında yapılacak genel kurulda yeniden başkanlığa aday olacağını açıklayan Hacıosmanoğlu fırsat buldukça delegelerle buluşup, delegelere dokunmak, camiada aleyhine esen olumsuz havayı da değiştirmek istiyor. Bakalım Hacıosmanoğlu'nun yemeklerde delegelerle buluşması camiada olumlu bir havanın esmesini sağlayacak mı?

KİMSEYE BİR ŞEY KAZANDIRMAZ

Olmadı, yakışmadı. Hadi kendi ülkende, kendi memleketinde uygulama hayata geçirilse buna eyvallah diyeceğiz, yanlış anlaşılmasın, ironi yapıyoruz asla demiyoruz da hadi diyoruz! Hollanda kampında gazetecilere yasak getirip, onların Trabzonspor antremanlarını izlemesine set koymak, Trabzonspor'a yönetilenlere bir şey kazandırmaz. Bu devirde yasak da neymiş? Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan her konuşmasında özgürlüklerden bahsetmiyor mu? Soruyorum size, bu nasıl özgürlük, hem de yaban ellerde. Trabzonspor bu yasakçı zihniyeti ivedilikle terk etmelidir. İnanın bu yaklaşım hiç kimseye bir şey kazandırmaz.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap