SON DAKİKA



Haber > Spor > İngiltere'de şampiyon Manchester City

İngiltere'de şampiyon Manchester City

12 Mayıs 2019 Pazar - 19:04




Manchester City, Brighton'u 4-1 yenerek 98 puanla Premier League şampiyonluğuna ulaştı.





İngiltere Premier Lig’de son haftaya kadar süren nefes kesen şampiyonluk yarışında gülen Manchester City oldu. Son haftaya en yakın takipçisi Liverpool’un 1 puan önünde giren Manchester City, Brighton deplasmanında yenik duruma düşerek biraz telaşlansa da, karşılaşmayı farklı kazanarak 98 puanla şampiyon oldu.

Manchester City, Brighton deplasmanından 4-1 galip dönerken, Liverpool sahasında konuk ettiği Wolverhampton’ı 2-0 mağlup etti.

Manchester City’yi 27. dakikada geriye düştükten hemen bir dakika sonra Agüero ayağa kaldırdı. Attığı golle takımının beraberliği yakalamasını sağlayan Agüero, yaşanan şokun da erken atlatılmasını sağladı. 38. dakikada kornerden Laporte’nin kafa vuruşu, Manchester City’nin soyunma odasına önde girmesini sağladı.

İkinci yarıda Mahrez’in 64. dakikadaki muhteşem golüyle farkı arttıran Manchester City’de son sözü İlkay Gündoğan, serbest vuruştan attığı golle söyledi.

Liverpool taraftarları, Brihgton maçında gelen gol haberi ile umutlansalar da, Wolverhampton karşısında alınan 2-0’lık galibiyet ve toplanan 97 puana rağmen ikincilikle yetinmek zorunda kaldı. Liverpool’u galibiyete taşıyan gollerin ikisi de Mane’den geldi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap