SON DAKİKA



Haber > Spor > İngiltere'de doping skandalı

İngiltere'de doping skandalı

04 Nisan 2016 Pazartesi - 11:10




Doktor Mark Bonar, aralarında Premier Lig ekipleri Arsenal, Chelsea ve lider Leicester City’li futbolcuların da bulunduğu 150 sporcuya performans artı





İngiltere dün doping haberiyle sarsıldı. Ülkenin saygın gazetesi Sunday Times, Mark Bonar adlı doktorun gizli kamerayla kaydedilen itiraflarını manşete taşıdı. Bir atletin kaydettiği belirtilen görüntülerde Bonar, Premier Ligi lideri Leicester City dışında Arsenal ve Chelsea’li oyunculara performans artırıcı ilaçlar verdiğini açıkladı. Doktor hastaları arasında önde gelen futbolcular dışında tenis, bisiklet ve kriketçilerin bulunduğunu söyledi.

SORUŞTURMA AÇILACAK

Londra’da bulunan doktor Bonar ayrıca 2010 yılından bu yana İngiltere ve dünyanın çeşitli yerlerinden gelen yaklaşık 150 sporcuya aralarında eritropoetin (EPO), steroid ve insanın gelişmesini sağlayan hormon gibi ilaçlar yazdığını ifade etti. Sporcu isimlerinin açıklanmadığı haberle ilgili olarak İngiltere Spor Bakanı John Whittingdale “İddialar şok edici ve endişe verici. Olayla ilgili acil soruşturma açılacak. Her sporcu eşit şartlarda mücadele etmeli” ifadesini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap