SON DAKİKA



Haber > Spor > İnce hesaplar

İnce hesaplar

12 Şubat 2015 Perşembe - 11:08








Çaykur Rizespor iki Beşiktaş maçı- nın ardından kupada Fenerbahçe’ye karşı yedek ağırlıklı bir kadro ile sahaya çıktı.

Fenerbahçe ise diğer maçlara oranla ligdeki ağırlıklı kadrosu ile sahada yer aldı. Beşiktaş maçına göre aslında sahada çok fazla deği- şen bir şey yoktu.

Yeşil-mavili ekip yine iyi mücadele etti, oynaması gerektiği gibi oynadı. Fenerbahçe’yi fazla oynatmayan Çaykur Rizespor rakip kalede etkili ataklar yakaladı. Ama tecrübe farkı mı diyelim, sonuca giden taraf Fenerbahçe oldu.

Geriye düştükleri karşılaşmanın ikinci yarısında üç as oyuncusunu sahaya süren Karaman oyun olarak da pozisyon olarak da istediğini aldı. Ama hesaba katılmayan bir hakem faktörü vardı. Bunu Beşiktaş maçında da gördük. Daha ilk yarıda verilmeyen yüzde yüzlük bir penaltı, Bekir’e verilmeyen kırmızı kart bir şeyi açıkça ortaya koyuyor.

Bence Anadolu takımları artık büyük takımlarla oynamasın. Sonucunu hakemlerin tayin ettiği bu maçlarda bizim Anadolu takımları daha fazla zarar görüyor. Bir de şu hesabı düşünmek gerekiyor.


Trabzon’un ve Beşiktaş’ın elendiği, belki de Galatasaray’ın da eleneceği bir kupada acaba birileri ‘ya Fener de elenirse bu kupayı kim izleyecek’ gibi bir düşüncenin derdine mi düştü?

Hakemler de bunun tetikçisi olmaya mı başladı?

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap