SON DAKİKA



Haber > Spor > İnce eleyip sık dokuyor

İnce eleyip sık dokuyor

16 Haziran 2015 Salı - 09:59








Sportif Direktör Süleyman Hurma bir yandan transfer yapılacak oyuncuların transferleriyle uğraşırken, diğer yandan da gidecek oyuncuların elden çıkarılması için kılı kırk yarıyor. Süleyman Hurma 'Trabzonspor'un bir kuruşu heba olmasın' diye, her şeyi en ince ayrıntısına kadar irdeleyip öyle karar veriyor. Hurma ile telefon trafiğimiz oldu. Trabzonspor'da yaşananlardan müthiş derece muzdarip olduğunu gördük Süleyman Hurma'nın. Bize söylediklerinin içerisinde en dikkatimizi çeken sözü ise, gönderilecek oyuncuların, gitmek için kıllarını kıpırdatmadığı, bu oyuncuların beklentilerinin "Nasılsa oyuncu fazlalığı var" diyerek, 'sonunda bonservislerimizi elimize verip gönderirler' düşüncesi olduğuydu.

Trabzonspor ne hale gelmiş! Hurma'ya şunu sorduk: "Siz geçen sezon olsaydınız, böyle bir transfer politikası izler miydiniz?” Cevabı: "Kesinlikle hayır, ben olsaydım Trabzonspor'un kasasında 40 milyon Euro olurdu, böyle transferler yaptırmazdım" oldu. Son olarak Hurma camiaya şöyle de bir mesaj verdi: "Gelecek sezon için iyi bir kadro kurmak adına çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Taraftarlarımıza zevk ve heyecan veren bir takım yaratıp, şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olacağız. Portföyümüzde ses getirecek iyi oyuncular var." Evet; bizlerin de beklemekten başka yapacak bir şeyi olmadığını buradan belirtelim.

EMRE AKSOY

Helal olsun Zağnosspor Başkanı Emre Aksoy'a. Spora yönelik takdire şayan yatırımlar yapıyor. Üstelik yaptığı yatırımlar amatör spora oluyor. Her geçen gün yatırım ve başarı çıtasını çok daha yukarılara çeken Emre Aksoy'un, spora yaptığı yatırımların bundan sonra da devam edeceği muhakkak. Aksoy'u Trabzon olarak herkesin sahiplenmesi gerekir. Bu zamanda spora böylesine yatırımlar yapmak, her babayiğidin harcı olmasa gerek. Kutluyoruz Emre Aksoy'u.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap