SON DAKİKA



Haber > Spor > İnanırsanız başarırsınız!

İnanırsanız başarırsınız!

09 Mart 2017 Perşembe - 07:10




Deneyimli teknik adamın ağzından, “Antalyaspor maçı ile ligde yeni bir seriye başlamak zorundayız. Siz yeter ki inanın, inanırsanız başarırsınız” cüml





İMKANSIZ YOKTUR

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Antalyaspor maçı öncesi futbolcularına önemli uyarılarda bulundu. Ligde önlerinde oynanacak olan 11 maç daha bulunduğuna dikkat çeken deneyimli teknik adam, ”Önümüzde uzun bir yol var. Futbolda zor var ama imkânsız yoktur. Antalyaspor maçıyla ligde yeni bir seriye başlamak zorundayız. Siz yeter ki inanın, inanırsanız başarırsınız” ifadelerini kullandı.

BİRLİK OLALIM

Tecrübeli teknik adam, dün yapılan idman öncesi futbolcuları ile bir görüşme yaparak, “Ben sizin kalitenize ve gücünüze inanıyorum. Bundan önce birçok maçta ortaya konulan iyi futbol sonuca yansımadı ama bundan sonra sizin neler yapacağınızı çok iyi biliyorum. Yeter ki birlik olalım, sahada neyimiz var neyimiz yok ortaya koyalım” dedi.

ÜRKEK OYNAMAYIN


Karaman, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu yörenin insanı inatçıdır. Siz de Rize’yi temsil ediyorsunuz. Sizden Antalya maçında ürkek değil, cesur olmanızı ve yüreğinizi ortaya koymanızı istiyorum. Bu takım ligde kalacaktır. Geçmiş üç sezona bakıldığında aynı durumda mücadele verdik. Nasıl ki geçmiş sezonlarda başardınız, bu sezon da başaracaksınız. Yeter ki inanın ve sahada o gücünüzü ortaya koyun.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap