SON DAKİKA



Haber > Spor > İnanmış çocuklar

İnanmış çocuklar

19 Nisan 2016 Salı - 09:27








Yürekten tebrikler Bahçecikspor. Bir kez daha şunu gördük ki futbol takım oyunu. Bahçecikspor bunu bir kez daha net bir şekilde gösterdi. Belki Bahçecikspor’dan çok daha kaliteli takımlar vardı play-off’ta. Ancak Kırmızı-Yeşilliler sahada birlikte mücadele edip saha dışında da bu birlikteliği devam ettirip, şampiyonluğa inanarak yola çıktılar. Sahada ellerinden gelenin en iyisini yapan Bahçeciksporlu futbolcular ve teknik heyet azim ve inanmışlığın verdiği güçle birbirlerine sımsıkı sarılarak sonunda şampiyonluk tacını taktılar. Her fırsatta dile getirdiğimiz gibi Bahçecikspor play-off’ta takım oyununu, yardımlaşmayı en iyi ortaya koyan ekipti. Beşikdüzü, Hekimoğlu Doğanspor gibi takımlara rağmen...

Kırmızı-Yeşilli ekibi ne kadar tebrik etsek azdır. Zor bir işi başardılar. Bu başarının arkasında  kuşkusuz inanmışlık ve mücadele var. Ama Bahçecikspor’un şimdiden gelecek yılın hazırlıklarını planlamaya başlaması gerek. Çünkü Bölgesel Amatör Ligi’nin yükü ağır, statüsü rezalet! İkinci takımın bile küme düştüğü bir lig!

Öyle ki Bölgesel Amatör Ligi’nde şampiyon olamayan ekip küme düşüyor. Demem o ki ister istemez şampiyonluğa takım yapmak gerekir. Çünkü bu ligde orta yok! Ya çıkacaksın ya da düşeceksin. Onun içindir ki Bahçecikspor yönetimini artık büyük bir yük bekliyor. Kırmızı- Yeşilli camianın zaman kaybetmeden düğmeye basması, gelecek yıl için gerek maddi yapılanma gerekse takım çalışmalarına başlaması gerekiyor. Aksi takdirde Bahçecikspor sadece Bölgesel Lig’in havasını teneffüs etmekle kalır.

Bahçecikspor’un şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından takipçileri Yalıspor ve Yolspor rakiplerini yenerek bir umut daha tazelediler. Bölgesel Amatör Ligi’ne baraj maçıyla çıkmak isteyen Yalıspor Yolspor’dan bir adım önde. Kuşkusuz iki ekibi de son haftada kritik karşılaşmalar bekliyor. Yalıspor Büyükliman, Yolspor ise Sürmenespor ile karşılaşacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap