SON DAKİKA



Haber > Spor > İmdada Nani yetişti

İmdada Nani yetişti

23 Kasım 2015 Pazartesi - 12:47




Sezon başında Moussa Sow'un ayrılmasıyla forvette eksik kalan Fenerbahçe, bu sorunu kendi içerisinden çözmeyi başardı. Vitor Pereira, takımın yıldızı





Çözümün adı Nani... Fenerbahçe’de kadro içerisinde yaşanan forvet eksikliğine çözüm bulundu. Moussa Sow’un ayrılmasından sonra alternatif eksikliği yaşayan Vitor Pereira, farklı bir yol izledi. Gol vuruşu konusunda son derece iyi bir profile sahip olan Luis Nani, gizli forvet gibi görev almaya başladı. Jose Fernandao ile Robin Van Persie’nin dışında kalede direkt gol arayan ismi olmayan Pereira, Portekizli futbolcusunu farklı bir kimlikte oynatmaya çalışıyor.

4 gol, 3 asist

Mersin İdmanyurdu deplasmanında da sık sık Van Persie’nin boşalttığı alanlara koşular yapan Nani, attığı golle de bu durumu kanıtladı. İstatistik olarak da öne çıkan 28 yaşındaki futbolcu, Spor Toto Süper Lig’de çıktığı 11 maçta 4 gol 3 asistle, takımının en skorerlerinden biri oldu. Fernandao ve Van Persie ile takımın en çok gole katkı sunan oyuncusu olan Nani, ligde de Podolski ile beraber en fazla gol kaydeden kanat oyuncusu hüviyeti kazandı.

United’da aynı roldeydi

Luis Nani, Manchester United’da Alex Ferguson döneminde forvet tecrübesini yaşamıştı. Özellikle 2010-11 sezonunda bu kimlikte oynayan Nani, 10 gol 20 asist yaparak kariyerinin en verimli dönemini geçirmişti. Pereira da Fenerbahçe’de Alex Ferguson tarzıyla Luis Nani’yi kullanmaya çalışıyor.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap