SON DAKİKA



Haber > Spor > İlle de Şener

İlle de Şener

13 Nisan 2015 Pazartesi - 10:45




Transfer listesi oldukça geniş olan Ersun Yanal’ın “Şener’i ne yapıp edip almalıyız. Kadromda ona çok ihtiyacım var” diyerek yönetime bu talebini kesi





Trabzonspor’da Şener Özbayraklı aşkı bitmiyor. Yeni sezonda şampiyonluğa oynayacak bir kadro için şimdiden çalışmaya başlayan Karadeniz ekibinde Teknik Direktör Ersun Yanal’ın kadrosunda görmek istediği oyuncuların başında Bursasporlu sağbekin geldiği ortaya çıktı. Geçtiğimiz devre arası transfer döneminde yönetimin alınması için büyük uğraş verdiği Şener’in transferi bonservis bedelinde yaşanan sıkıntı nedeniyle gerçekleşmemişti. Yanal’ın yeni sezon kadrosunu oluştururken başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile yaptığı görüşmede “Ne yapıp edip Şener’i almalıyız. Onun gibi mücadeleci, yetenekli ve hırslı oyuncuya çok ihtiyacım var” dediği belirtildi. Hacıosmanoğlu’nun da devre arası transfer döneminde alamadığı oyuncu için sezon sonunu beklemeden yeni bir girişim yapacağı öğrenildi. Hacıosmanoğlu’nun Bursaspor ile sözleşmesi 2016’da sona erecek olan 25 yaşındaki Şener için 3 milyon Euro’yu gözden çıkardığı seslendirildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap