SON DAKİKA



Haber > Spor > İlkay'da son durum!

İlkay'da son durum!

07 Haziran 2015 Pazar - 18:20




Xavi Hernandez'in yerini doldurmak isteyen Barcelona'nın Borussia Dortmund'da forma giyen İlkay Gündoğan ile anlaştığı öne sürüldü.





İspanyol basınında "Gündoğan, Barcelona'nın gelecek transferi olmaya yakın" başlığıyla verilen haberde, Alman oyuncuyu yeşil sahalardan uzunca bir süre uzak tutan belindeki sakatlığın durumunu kontrol etmek amacıyla Barcelona doktorlarının iki kez Almanya'ya giderek Gündoğan'ı kontrolden geçirdiği ve transfere onay verdiği belirtildi. Katalanların transfer yasağının 2016'nın ocak ayına kadar devam etmesi sebebiyle kadrosuna yeni bir ismi resmi olarak katamayacağı hatırlatılan haberde, "İlkay’ın sadece ocak ayına kadar Borussia Dortmund'da kalıp kalmayacağı net değil. Dortmund'da kalmadığı takdirde temmuz ayında Barcelona'nın hazırlık kampına katılacak ve ocağa kadar sadece hazırlık ve milli maçlarda forma giyebilecek" diye yazdı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap