SON DAKİKA



Haber > Spor > İlk çeyrek finalist belli oluyor

İlk çeyrek finalist belli oluyor

25 Haziran 2016 Cumartesi - 09:40




EURO 2016 2. tur maçları başlıyor.





İsviçre ile Polonya, bugün saat 16.00'da başlayacak maçta, 41 bin 900 seyirci kapasiteli Geoffroy Guichard Stadı’nda karşı karşıya gelecek. Maçı İngiltere Futbol Federasyonu'ndan hakem Mark Clattenburg yönetecek.

Gruplarını ikinci sırada tamamlayan İsviçre ile Polonya, tarihlerinde ilk kez Avrupa Futbol Şampiyonası 2. tur maçına çıkacak. İsviçre, 1 galibiyet - 2 beraberlikle 2. tur bileti alırken; Polonya,  2 galibiyet - 1 beraberlikle adını bir üst tura yazdırdı. İki takım da geride kalan 3 maçta toplamda sadece ikişer kez rakip fileleri havalandırdı. Gözlerin çevrildiği Robert Lewandowski ile Xherdan Shaqiri, henüz sessizliklerini bozamadı.

 EURO 2016'da kalesinde gol görmeyen 3 takımdan biri olan Polonya'nın, İsviçre'ye karşı oynadığı maçlarda önemli bir üstünlüğü bulunuyor. İki takım arasında oynanan 10 maçın dördünü Polonya kazanırken, İsviçre sahadan sadece 1 kez mutlu ayrıldı, 5 maç ise berabere bitti. İsviçre, Polonya karşısında aldığı tek galibiyeti ise 40 yıl önce,1976'da elde etti.

 Polonya'da grup maçlarının tamamında forma giyen orta saha oyuncusu Bartosz Kapustka, cezası nedeniyle İsviçre karşısında görev alamayacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap