SON DAKİKA



Haber > Spor > İkinci yarının en kötüsüydü

İkinci yarının en kötüsüydü

03 Nisan 2017 Pazartesi - 08:32








Kötü bir oyun vardı dün Trabzonspor adına Rize’de... Bunda milli ara etkili oldu mu olmadı mı onu bulmak çok zor. Araya bağlamamak lazım tabi ki. Yakalanan bir rutin futbol vardı.

O futbolun olmaması etkilemiş olabilir ama dün oyunun bütününde problem vardı. Bireysel olarak iki üç oyuncu iyi olabilseydi o bile Trabzonspor’un kötü oyununu biraz daha toparlardı, daha iyi yapardı.

Ama dün izlediğimiz futbol sezonun ikinci yarısındaki en olumsuz oyundu Trabzonspor adına. Sezonun ilk yarısında kaybedilmiş maçlarda bile Trabzonspor, zaman zaman oyunun içerisinde kalabiliyordu ama Çaykur Rizespor karşısında hiç yoktu.

O anlamda roller değişti. Baskı yapan, rakip alanda o rakibi oynatmamaya çalışan, pozisyon bulan takım ev sahibi Rizespor’du. Bunu Trabzonspor daha önce yapıyordu. Bu anlamda Trabzonspor adına kötü bir maçtı.

Belki cezalılar, belki faktörler oyunun bu halde olmasını etkiledi ama kazanılmış bir maç gelecek haftaki Beşiktaş maçı öncesi moral olarak Trabzonspor için etkidir. Beşiktaş maçı demişken bu maç Trabzonspor’un ikinci yarıda çıkışındaki en önemli sınavı olacaktır. Ligin en iyi takımı Beşiktaş ve ikinci yarı olarak formda bir Trabzonspor karşı karşıya gelecek. Güzel bir maç olacağını düşünüyorum.


Trabzonspor’un böyle maçlardaki direnci ortaya çıkacak. Beşiktaş’ın oyununa ne kadar karşılık verecek göreceğiz. Oyuncular için de bireysel anlamda çok önemli bir maç olacağını düşünüyorum. Yani karşılarında şu an form olarak en iyi oyuncu grubu var.

Bu hafta Trabzon’da çok keyifli bir gün olacağını inanıyorum. Çünkü son haftalardaki seyirci potansiyeli, seyircinin keyfi ve o seyirciyle iyi oynayan Trabzonspor’a bakıldığı zaman bugünden apayrı bir Trabzonspor olacak.

Sonucundan ziyade bu maça böyle bakıyorum. Son olarak Çaykur Rizespor’u yorumlarsak, alınan bu sonuç onlar için işleri daha da zorlaştırdı. Şu an en sıkıntılı takım konumunda Rizespor. Yarıştığı Kayserispor bile daha dirençli, Gaziantep iyi bir çıkış yakaladı. Mucize değil belki ama şu görüntüde işleri çok zor gözüküyor. Ama futbol bu, sonucu kestirilmesi zor bir oyun.

Dünkü futbol Rizespor’u sadece morallendirdi. Gelecek hafta Adana’yı yenmeleri gerek. İçeride Bursa ve Başakşehir maçları var. Bunlar mutlaka kazanılmalı. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap