SON DAKİKA



Haber > Spor > İki aday birleşiyor mu?

İki aday birleşiyor mu?

17 Kasım 2015 Salı - 12:50




Trabzonspor'da yaklaşan genel kurul mncesi flaş gelişme.





Trabzonspor Başkan adayı Celil Hekimoğlu sosyal meyda hesabından yaptığı açıklama ile yapılacak genel kurul öncesi Trabzonspor Başkan adaylarından Muharrem Usta ile birleşme sinyali verdi.

İŞTE HEKİMOĞLU'NUN O AÇIKLAMALARI: O nedenle konuyla ilgili görüşlerimizi kamuoyuyla paylaşma ihtiyacı hissettik!.. Trabzonspor camiasına saygılarımızla.. Seçim sürecindeki temaslarımızı takip edenler gerek eski başkan adayları gerekse de adaylığı düşünen isimlerle iletişimimizi görüyorlar. Diğer muhtemel aday arkadaşlarımızla birlikte hareket etme dileği konusunda geri dönüşler alıyoruz. Bu temennileri görmezden gelmiyoruz. Gittiğimiz her yerde ilgi ve destek görüyoruz. Bu bizi hem sevindiriyor hem de umutlandırıyor Kulüp yeniden bir değişim ve dönüşüm ihtiyacındaysa, kuruluş döneminde büyüklerimizin gösterdiği bu özveriyi bizler de göstermeye hazırız Yapılacak özel bir protokolle bizlerin de için de olacağımız bir ekip hazırlanabilir. Şartları iyi belirlenmiş, dönüşümlü başkanlık modeline olumsuz bakmıyoruz. Eğer kamuoyunda bir fikir birliği oluşmuşsa, buna hayır demeyiz Bunu yaparken camiada oluşan gündeme de gözümüzü ve kulağımızı kapatamayız. Yaklaşık 1 yıldır ciddi şekilde başkan adaylığına hazırlanıyoruz... Bu yöndeki kararlılığımızdan herhangi bir sapma yok.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap