SON DAKİKA



Haber > Spor > İhtiyacımız olanı aldık

İhtiyacımız olanı aldık

21 Mart 2016 Pazartesi - 09:45




Sivasspor maçında sakatlığına rağmen ikinci yarıda forma giyen Özer Hurmacı, “Kritik günlerden geçiyoruz. Galibiyete çok ihtiyacımız vardı ve bunu ald





Spor Toto Süper Lig’in 26.haftasında sahasında Medicana Sivasspor’u tek golle geçerek milli araya moralli giren Trabzonspor’da yetenekli oyuncu Özer Hurmacı, “İhtiyacımız olanı aldık, mutluyuz” dedi. Torku Konya maçı sonrası antrenmanda yaşadığı sakatlık nedeniyle Mersin ve Beşiktaş maçlarında forma giyemeyen Özer’in Sivasspor maçına da iğne ile çıktığı öğrenildi. Karşılaşmanın ikinci yarısında forma giyen ve takıma önemli katkı sağlayan Özer, bu sezon üzerlerinde kara bulutlar dolaştığını kaydederek, “Sivasspor maçı bizim için çok önemliydi. Kazanmaktan başka çaremiz yoktu. Belki istenen futbolu ortaya koyamadık ama sonuç olarak üç puanı almasını bildik. İnşallah bundan sonrası güzel olacak. Milli arayı da iyi değerlendirmek istiyoruz” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap