SON DAKİKA



Haber > Spor > İcraatları görünce fikirler değişir

İcraatları görünce fikirler değişir

28 Haziran 2015 Pazar - 08:51




Güney, “Çözüm kongre ise değerlendirilir ancak en erken Aralık ayında olur” derken, TFF’ye iki yönetici koydukları için kendilerini eleştirenlere de “





Trabzonspor’da TFF seçimleri sonrası yaşanan gelişmelerin ardından ‘Erken Kongre’ sesleri yükselmeye devam ederken, Bordo-Mavili kulübün genel sekreteri Köksal Güney, Aralık ayını işaret etti. Güney, bu hafta konuyu tartışacaklarını ifade ederek, “Değerlendireceğiz ve eğer çözüm kongre ise gerekeni yaparız. Ama şuan bir kongre kararı alınsa, yapılması iki ay sürer. Bu nedenle benim fikrim en erken Aralık’ta yani normal zamanında kongre olur. İnsanlar da o zamana daha iyi hazırlanır” dedi. TFF seçimlerinde Yıldırım Demirören’in yönetimine iki isim koydukları için eleştirilmeleri konusunda ise Güney, “İnsanlar Demirören’i desteklediğimizi düşünüyor. Hayır! Bizim yaptığımız Demirören’e destek değil, Trabzonspor’u TFF’de yalnız bırakmamaktır. Şunu tekrar hatırlatayım, Trabzonspor kalıcı, yönetimler geçicidir. Ama biz yönetim olarak buradan gitsek dahi Trabzonspor , hamlemizin semeresini görecektir. Amacımız Trabzonspor’un haklarını koruyacak insanların orada olmasını sağlamaktı. Bu zaman içerisinde gerek federasyon yönetim kurulundaki Trabzonsporlular, gerek kurullara girecek olan Trabzonspor’u temsil edecek isimlerin yapacakları icraatlar, taraftarların gönlünü belki kazanacaktır. Ne yaptığımız o zaman daha iyi anlaşılacaktır. Trabzonspor’un haklarının savunulduğunu görmek, haklarının yenilmediğini görmek, belki o zaman insanları rahatlatacaktır” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap