SON DAKİKA



Haber > Spor > İcraat zamanı!

İcraat zamanı!

08 Aralık 2015 Salı - 10:36




Muharrem Usta ve ekibini oldukça sıkıntılı bir dönem bekliyor.





Trabzonspor’un yeni yönetimi mazbata almadan futbolculara olan ödemeleri yapıp, bu yöndeki sıkıntıyı ortadan kaldıracak.
Celil Hekimoğlu ve İbrahim Hacıosmanoğlu ile girdiği yarışı 13 oy farkla önde bitirerek, adeta kıl payı Trabzonspor başkanlığını kazanan Muharrem Usta'yı zor bir dönem bekliyor. 3 yıllığına başkanlığa seçilen Usta, ilk olarak kulübün içinde bulunduğu ekonomik duruma el atacak. Net borcu 397 milyon lira olan Bordo-Mavili kulüpte Usta, kısa vadede futbolculara olan borçları ödeyerek, bu konuda kulübe nefes aldıracak. Futbolcuların ödeme günü geçmiş alacakları 45 milyon lira civarında olduğu belirlenirken, bugün N’doye’ye 420 bin, Soner’e 1 milyon 200 bin TL, Perşembe günü M’bia’ya 1 milyon Euro, Onur’a da Cuma’ya kadar 2.2 milyon Euro ödenmesi gerekiyor. Özellikle yabancı oyunculardan Cardozo, Marin, Cavanda ve Esteban’ın da alacakları ödenmediği için kulübe ihtar çektikleri kaydediliyor. Yönetim ilk etapta bu sıkıntıları çözmek istiyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap