SON DAKİKA



Haber > Spor > İçerde misin sayın usta?

İçerde misin sayın usta?

05 Ocak 2017 Perşembe - 09:35








Vallahi bu şehrin futbol aklını anlamıyorum... Yazan, konuşan, yetkilisi tuhaf şeyler oluyor. Altı ay uyum dediler, takım olacağız, alışacağız... Topçuları gördüğüm anda yazdım; olmaz, mümkün değil. İyi futbol, iyi futbolcularla oynanır... İkinci, üçüncü sınıf futbolcuların PTT liginde bile oynamaları tartışılır... Karadeniz Gazetesi Temmuz yazılarımda anlatmışım.

Değişmezler demişim kaç kere. Çok tepki aldım; değişmediler, amele geldiler, amele gidecekler.  Ehil olmayan ehliyetsiz kişiler “bağa göre çok iyi futbolcular” iddia ettiler, kimse sormadı sen kimsin diye!  Ara transferde alınan topçu fayda etmez tartışıyorlar. Tabi canım, ameleyi alırsan fayda etmez. Al Hagi gibisini, Hooijdonk, Prekazi, Alex, Demba Ba, Şota, Colman, Jaja iyi futbolcu etrafa uymaya çalışmaz, etrafını kendine uydurur. Her ortamdan çıkışı bulur bilmiyorsunuz, anlamıyorsunuz. 

Haftalardır saha içini, oynanan maçı yazı konusu yapmıyorum, anlatacak bir şey yok ki... Potansiyel zayıf, fazlasını vereceklerinden hiç şüphem yok.  Şehrin futbol aklı işte kulübün başkanı, yönetimi şu futbolcuları transfer eden hocaya yine transfer yaptırıyor. Aylardır hücumu, orta sahası gol atmayan takıma savunmacı alıyorlar. Anlayan varsa beri gelsin. Ya kafayı mı yediniz desem ayıp olur. On amele alacağınıza, üç ustaya para yatırın.  Hocanız kondisyoner hala anlamadınız mı? Futbolcudan anlamıyor, taktik sistem kuramıyor görmüyor musunuz? Süper Lig maçlarını geçtim, üçüncü lig takımına karşı aciz kaldı. O kadar da değil. Kızılcabölük futbolcuları daha iyi diyene kıçıyla gülerler. Hasan Şermet hoca kondisyoner hocanızdan daha iyi iddia ediyorum. 

Seçildiklerinin ikinci ayı Çubukçu doktora söyledim: “Şu alacağınız futbolcularda bir söz hakkı da bana verin. Para istemiyorum, adımın duyulmasına gerek yok, almadan önce bir de ben göreyim siz yine bildiğinizi yapın.” Teklif ettim. “Çok iyi olur hocam hallederiz” sonra ne arayan, ne soran!  İlk izlediğimde tek tek anlattım aldıklarını, zerre yanılmamışım, hatta daha beter çıktılar. Suk, Shaedaev BAL ligi oynamaz. Bero, O’Nazi, Castillo, Ibanez’i bedava PTT ligine ver, alan olmaz.  Ben size daha ne diyeyim? Geç de olsa karşı çıkan Gökhan Saral Bey’e teşekkür ediyorum. “Oğluyla birlikte menajerlik yapsın” dedi hocanıza. Daha ne söylesin şerefli insan? 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap