SON DAKİKA



Haber > Spor > İbrahim Usta'ya destek

İbrahim Usta'ya destek

04 Kasım 2015 Çarşamba - 07:01




Balaban, “Usta’nın sessiz kalmaması birilerini rahatsız etti. Trabzon futboluna ve antrenörlerine katkısı büyük olan Usta’ya karşı yapılan operasyonu





Trabzon TÜFAD şubesi eski başkanı Nurettin Balaban, TFF Başkan Vekili İbrahim Usta’ya destek çıktı. TFF Hukuk Müşavirliği tarafından PFDK’ya sevk edilen Usta’nın yardımsever, tuttuğunu koparan, Trabzon insanı için kendini ortaya koyan değerli bir dost olduğunu belirten Balaban, “Usta benim şahsıma bir katkısı bulunmamasına rağmen başında olduğum ve temsil ettiğim camialara her zaman destek çıkmıştır. İlk TFF Yönetim Kurulu üyesi olduğu dönemde TÜFAD Trabzon şubesi yönetim kuruluna 5 tane TFF temsilci kontenjanı vermesi gibi, bir çok kez bizleri onure etmiştir” dedi. Usta ile 1 hafta önce Ankara’da sohbet etme imkanı bulduklarını kaydeden Balaban, “Gerek Trabzonspor’un şike sürecinde gerekse hakem hataları nedeniyle sıkıntılı bir süreç yaşadığını bana söyledi. En önemlisi ise İbrahim Usta’nın Trabzonspor’un haklarını koruması adına TFF’de mücadele verdiğini göz ardı eden kendi memleketinin insanlarının onu istifaya davet etmesi, Usta’yı PFDK’ya sevk edilmesinden daha çok yaralamıştır. Kendi değerimizi, değersizleştirme çabaları Usta’nın canını çok yakmıştır” diye konuştu.

Yürekli bir futbol adamı

Usta’ya karşı yapılan operasyonun altında şike sürecinde düşüncelerini net bir şekilde ortaya koymasının geçtiğini dile getiren Balaban, “Trabzonspor’un çoğu kez hakkının yendiği süreçte tribünde dahi Usta’dan önceki TFF’nin Trabzonlu yöneticileri sessizliğe bürünürken, Bordo-Mavili kulüp için bırakın taşın altına başını, gövdesini koymasına rağmen sözlü sataşmaya maruz kalan İbrahim Usta’ya bu yapılanlara bir anlam veremedim. Bizim tanıdığımız Usta, TFF yönetiminde olduğu sürece haksızlık karşısında susmaz. Herkesin haklarına, hak ettiği değeri vermek kaydıyla  adil bir karar anlayışla arar. Bu anlayışta olan yürekli bir futbol adamının kendi kurulları tarafından PFDK’ya sev edilmesi  karşısında ‘genlerinde taşıdığı haksızlıklar karşısında asla sessiz kalmama kimliğinin’ bir etkisi var mı? Bekleyip, göreceğiz” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap