SON DAKİKA



Haber > Spor > Ibanez sezonu açtı!

Ibanez sezonu açtı!

02 Temmuz 2016 Cumartesi - 13:37




rabzonspor’un anlaştığı Luis Ibanez, eski takımı Kızılyıldız’ın sezon öncesi kampına katıldı. Futbolcu, Sırp ekibinin Avrupa ön elemelerinde oynamak i





Trabzonspor’un yeni transferi Luis Ibanez, eski takımı Kızılyıldız ile çalışmalara başladı. Bordo-mavili kulüp, 10 gün önce Kamuyu Aydınlatma Platformu’na yaptığı bildirimde, hem oyuncu hem de kulübü Kızılyıldız ile görüşmelere başladığını duyurmuştu. Başkan Muharrem Usta da anlaştıklarını dile getirerek Arjantinli oyuncunun gelecek sezon Trabzon forması giyeceğini müjdelemişti.

Ancak Sırp ekibi, sezon öncesi çalışmalarına start verirken, Slovenya’nın doğusunda, Terme Catez’deki kampa 27 yaşındaki futbolcu da katıldı. Henüz Trabzonspor’a resmi imzayı atmayan oyuncunun, bordo-mavili ekibe katılmadan önce Kızılyıldız’ın Şampiyonlar Ligi ön elemelerinde oynamak için izin istediği, bunun da kabul gördüğü şeklinde yorumlandı.

Bu durumda Ibanez, ağustos ayında Türkiye’ye gelerek Trabzonspor ile çalışmalara başlayacak. Oyuncunun sakatlık gibi olumsuzluklar yaşamaması durumunda, önümüzdeki süreçte resmi imzayı atması bekleniyor. Ibanez, geçen sezon 10 gol, 15 asistle önemli bir istatistiğe imza atarak dikkatleri üzerine çekmişti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap