SON DAKİKA



Haber > Spor > Huzurlarınızda Trabzon

Huzurlarınızda Trabzon

02 Temmuz 2012 Pazartesi - 11:48




Bordo-Mavililer sahaya indi, şampiyonluk parolasıyla çalışmalarına start verdi. Teknik Direktör Şenol Güneş nezaretinde gerçekleştirilen çalışmada yen





BURAK VE ADRİAN İZİNLİ Trabzonspor yeni sezonun hazırlıkları için sahaya indi. Sezonun ilk çalışmasına izinli olan Burak Yılmaz ve Adrian ile birlikte hasta olan takım kaptanı Tolga Zengin katılmadı. Antrenman öncesi takıma katılan yeni isimleri futbolcularla tanıştıran Güneş, daha sonra idman sahasında kısa bir toplantı yaptı. Isınma hareketleriyle başlayan idmanda sırasıyla pas, yarı sahada yönsüz oyun, karın ve sırt egzersizi yapıldı. Halil Altıntop ve Alanzinho ise takımdan ayrı koşu yaptı. NEŞELİ ÇALIŞMA Trabzonspor yeni sezon hazırlıklarına neşeli başladı. Teknik Direktör Şenol Güneş antrenman sahasına iki Brezilyalı Alanzinho ve Henrique ile birlikte geldi. Sohbet sırasında Henrique'nin Güneş'e sarılmak istemesi dikkat çekti. Bu arada, Ünal Karaman'ın takımdan ayrılmasından sonra Güneş'in yardımcılık görevine getirilen antrenör Özcan Bizati ile Dr. Hakan Ayaz'ın yerine getirilen Dr. Mesut Çelebi takımla birlikte mesailerine başladı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap