SON DAKİKA



Haber > Spor > Huzur yok ki güven olsun!

Huzur yok ki güven olsun!

09 Kasım 2015 Pazartesi - 07:34




Trabzonspor’da Teknik Direktör Şota Arveladze, her maç sonrası güven eksikliğinden bahsediyor ama takımdaki en büyük sıkıntının huzur olduğu gözlerden





Spor Toto Süper Lig’de son 7 maçta 5 yenilgi alarak ligin alt sıralarına gerileyen Trabzonspor’da Teknik Direktör Şota Arveladze, kötü günleri “Güven lazım. Güven kazanarak mücadele etmeliyiz” diyerek atlatacaklarını söylerken, asıl sıkıntının takımdaki huzur eksikliğinden kaynaklandığını görmüyor. Son oynanan Başakşehir maçında da örneğin Erkan Zengin oyundan alınmasına tepki göstererek yedek kulübesi yerine direkt olarak soyunma odasına gitmeyi tercih etti. Erkan, ligin 6. haftasındaki Osmanlıspor maçının ardından da soyunma odasında takım arkadaşı Mehmet Ekici’ye yumruk atmıştı.

Bu olaydan sonra iki oyuncu güçlükle barıştırılmıştı. Öte yandan Mehmet, Başakşehir maçı öncesi de takım arkadaşı Cavanda ile idmanda tartışmış ve Şota, Cavanda’yı idmandan kovmuştu. Taraftarlar yaşanan sıkıntılardan Şota’yı sorumlu tutarken, genç teknik adamın futbolcular üzerindeki otoritesini tamamen kaybettiğini söylemeye başladı. Sezon başı Gürcü teknik adamın takım içerisindeki dengelerle de çok oynadığı belirtilirken, bu durum da oynayan oyuncuların küstürüldüğü şeklinde yorumlandı. Bu konu, Douglas’ın alınmasının savunmanın dengesini bozduğu, Marin’in alınmasının da ofanstaki oyuncuların performansını etkilediği şeklinde değerlendirildi. Şota’nın güven eksikliğinden önce takımdaki huzur ortamını sağlaması gerektiğine işaret edildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap