SON DAKİKA



Haber > Spor > Hüsran

Hüsran

28 Kasım 2016 Pazartesi - 07:58




Gençlerbirliği ile berabere kalıp galibiyet özlemlerini 4 maça çıkardılar, 12 haftada 12 puanla tarihe kara bir leke sürdüler.





Her hafta güzel günler için umutlanan Trabzonspor camiası, bu haftayı da hüsranla kapattı. Başkentte Gençlerbirliği ile golsüz berabere kalarak galibiyet hasretini 4 maça çıkaran Bordo-Mavili takım, 12 hafta sonunda puanını 12’ye çıkartarak kulüp tarihine kara bir leke sürdü. En son ligin 8. haftasında deplasmanda Galatasaray’ı yenen Karadeniz ekibi bu sezonki 24’üncü
puanını başkentte kaybetti. Puan kayıplarının kazandığının iki katına çıktığı bir sezon geçiren Trabzonspor, 12 hafta sonunda Akhisar Belediyespor ile 7 golle ligin en az gol atan takımı oldu. Son 4 maçta sadece 2 puan alabilen Bordo-Mavili takım haftayı 14. sırada tamamlayarak kötü grafiğini sürdürdü. Ortaya çıkan tablo ise gelecek adına endişe vermeye devam etti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap