SON DAKİKA



Haber > Spor > Hurma stop dedi

Hurma stop dedi

27 Haziran 2015 Cumartesi - 10:34




Yönetimde yaşanan kriz transfer çalışmalarını da vurdu. Hurma, "Belirsizlik varsa transfer olmaz" dedi.





Trabzonspor yönetiminde yaşanan çalkalanmalar transfer çalışmalarının da durmasına sebep oldu. ABD’den döner dönmez önceki gün Sportif Direktör Süleyman Hurma ile bir araya gelen Teknik Direktör Ersun Yanal da yönetimde yaşananlar sonrası hiçbir çalışma yapamadı. Kampa kadar transferleri bitireceklerini söyleyen teknik heyet yönetimin çizeceği yol haritasına odaklandı. Trabzonspor Sportif Direktörü Hurma, “Başkanla da konuştum. Kendisi yöneticilerle durumu değerlendirip karar verecekler. Ortada bir belirsizlik varsa transfer olmaz. Hocamız geldi, görüşmemizi yaptık. Ama son yaşananlar her şeyin önüne geçti. Beklemeye geçtik. Sonuçta yönetimin bilgisi ve kararıyla transfer çalışmalarını yapıyoruz. Yönetimin çizeceği yol haritasını bekliyoruz” dedi.

Hurma, transfer gündemlerinde yer alan Stephane M’bia konusunda da beklemede olduklarını, oyuncunun tatil yaptığını söyledi. Hurma, “Kendisi yoğun lig maratonu, Avrupa maçları ve milli maçlar nedeniyle dinlenme fırsatı bulamadığını söyledi. Biz de kendisine Antalya’da tatil yapmasını önerdik, o da Antalya’da tatilde” derken yönetimdeki sorunların çözülmesi halinde oyuncuyla tekrar masaya oturacaklarını bildird

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap