SON DAKİKA



Haber > Spor > Hulk şoku!

Hulk şoku!

24 Temmuz 2015 Cuma - 17:25




Hulk, Rusya'da siyahi oyunculara yönelik yaygın şekilde ırkçılık yapıldığını söylemesinden hemen sonra Dünya Kupası Grup Eleme Kuraları’ndaki asistanl





Rusya'da Hulk şoku yaşanıyor... Rusya Ligi ekiplerinden Zenit'in Brezilyalı forveti Hulk, Rusya'da siyahi oyunculara yönelik yaygın şekilde ırkçılık yapıldığını söylemesinden hemen sonra Dünya Kupası Grup Eleme Kuraları’ndaki asistanlık görevini yerine getiremeyeceğini açıkladı. Brezilyalı oyuncu buna gerekçe olarak kulüp görevlerini gösterdi. Rusya'daki her maçta ırkçı tacize uğradığını ve kendisinin bu durumla yaşamaya alıştığını dile getiren Brezilyalı oyuncu, Dünya Kupası sırasında benzer olayların olması halindeyse ortaya çok çirkin bir tablo çıkacağını ifade etmişti. Saint Petersburg'taki kura çekimine Ronaldo, Diego Forlan, Fabio Cannavaro, Samuel Eto'o ve Oliver Bierhoff gibi ünlü isimler katılacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap