SON DAKİKA



Haber > Spor > Hulk, 56 milyon euro'ya Çin'de

Hulk, 56 milyon euro'ya Çin'de

29 Haziran 2016 Çarşamba - 14:09




Mircea Lucescu'nun takımı Zenit'in yıldız golcüsü Hulk'un 56 milyon euro'ya Çin'in Shanghai East takımına transfer olduğu iddia edildi.





Çin kulüplerinin Avrupa transfer pazarındaki etkisi sürüyor. Bir süredir Zenit St. Petersburg'un yıldız golcüsü Hulk'un peşinde olan Sven Goran Eriksson'un takımı Shanghai East'in Hulk transferi için Zenit'le her konuda anlaşmaya vardığı iddia edildi.  

Rus basınında Sport Express'in haberine göre, Zenit kulübüne yakın kaynakların doğruladığı gelişmede Hulk'un Çin'e transferinde kesin olarak anlaşma sağlandı. Çin Ligi takımlarından Shanghai East, Rus kulübüne 56 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. Hulk'un alacağı maaşın ise yıllık yaklaşık 15-20 milyon euro civarında olacağı tahmin ediliyor.

Hulk'un menajeri ise yaptığı açıklamada görüşmeleri doğrularken, henüz imza atmadıklarını söyledi fakat Zenit kulübüne yakın kaynaklar bu transferin bittiğini doğruladı.  

Shakhtar Donetsk'ten ayrıldıktan sonra Zenit St. Petersburg'un başına geçen ve büyük hedefler doğrultusunda kendisine transfer bütçesi ayrılan Lucescu, Ukranya'dan sonra Rusya'ya adım attığı ilk dönemde yıldız oyuncusunu Çin'e kaptırmanın üzüntüsünü yaşıyor. Rus basınındaki haberlere göre Lucescu'nun, Hulk'un satışı konusunda oldukça kızgın olduğu ifade edildi. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap