SON DAKİKA



Haber > Spor > Hukuka saygılıyız

Hukuka saygılıyız

26 Mart 2015 Perşembe - 17:39




Güney, "Hukuka saygılıyız. Belirli bir hukuksal süreç var. Bu, neyi gerektiriyorsa ne karar verilirse uygulanacaktır. Hukuki olarak gerekli başvurular





Köksal Güney yerel mahkeme kararı ile ilgili açıklamalarda bulundu...

Kulübün hukuk kurullarıyla devamlı iletişim halinde olduklarını anlatan Köksal Güney, "Hukuka saygılıyız. Belirli bir hukuksal süreç var. Bu, neyi gerektiriyorsa ne karar verilirse uygulanacaktır. Hukuki olarak gerekli başvuruları yapacağız" diye konuştu.

Güney, bu sürecin sonucunda bir kararın çıkacağını ifade ederek, "En son hukuk ne derse o yapılacaktır. Bize 2 yıllık süreyi veren delege olmuştur. Bunu sonuçta o zaman tüzükteki maddeyi koyan divan, delege bunu oylamıştır. Seçime giren 5 aday da fikir birliğine varmıştı. Bunu sadece biz istemedik. Biz değil de başka aday, başka yönetim kurulu kazanmış olsaydı kesinlikle böyle bir şeye itiraz etmezdik.Normal sürenin geçmesini beklerdik" şeklinde konuştu.

Görev sürelerinin aralık ayında biteceğine işaret eden Güney, "Mayıs'ta bir genel kurul yapılsa, 6 ay sonra yine seçim olacak.Biz koltuk sevdalısı değiliz ama devamlı, seçim süreci Trabzonspor gibi büyük bir takıma zaman kaybettirir. Bugün yine seçim yapsak yine kaos ortamı olacak. 6 ay için kim gelecek  Geldiğinde neler yapabilecek.Zaten aralıkta olağan genel kurul var. Bu şekilde olsa Trabzonspor camiası için daha hayırlı olur. Hukuki bir süreç de önümüzde var. Bu süreç derse erken seçim olsun tabiki olacaktır. Trabzonspor için yararlı olan olağan genel kurulun beklenmesidir" ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap