SON DAKİKA



Haber > Spor > Hugo Almeida atağı!

Hugo Almeida atağı!

16 Ocak 2015 Cuma - 09:49




Transferin suskun takımlarından Bursaspor'da sıcak gelişme.





Bursaspor, İtalya Serie A ekiplerinden Cesena'da gözden çıkartılan Hugo Almeida'yı transfer etmek için kolları sıvadı, somut adımlar çok yakında. Şenol Güneş’le birlikte başarılı bir çıkış yakalayan Bursaspor, transfer çalışmalarına hız verdi. Avrupa kupalarından 1 yıl men cezasıyla karşı karşıya kalan Yeşil-Beyazlılar, bu kararın kaldırılması için de var gücüyle kaynak arayışında. Bu bilinç etrafında maliyeti düşük futbolculara yönelen Bursaspor, rotayı Beşiktaş’ın eski yıldız futbolcusu Hugo Almeida’ya çevirdi.

Beşiktaş’la sözleşme uzatmayarak İtalya Serie A ekiplerinden Cesena’ya transfer olan Portekizli futbolcu, burada da beklentilerin çok altında kaldı. Çizme ekibinden gözden çıkartılan 31 yaşındaki futbolcu için Bursaspor yönetiminin resmi teklif yapma hazırlığında olduğu öğrenildi. Maddi darboğazda bulunulmasından dolayı transferlerde temkinli davranan başkan Recep Bölükbaşı da bu görüşmeyi ucuza bitirmek amacında.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap