SON DAKİKA



Haber > Spor > Hoş olmayan bir yenilgi aldık

Hoş olmayan bir yenilgi aldık

04 Ekim 2016 Salı - 10:50




1461 Trabzon Teknik Direktörü Hüsnü Özkara, Eyüpspor karşısında beklemedikleri bir skorla sahadan ayrıldıklarını söyledi





EYÜPSPOR karşısında aldığı yenilgiyle haftayı puansız kapatan 1461 Trabzon’da Teknik Direktör Hüsnü Özkara, kendi evlerinde böyle bir skoru beklemediklerini belirtirken hoş olmayan bir mağlubiyet aldıklarını açıkladı. Özkara, "Karşılaşmada 11’lik eşitliği yakaladıktan sonra bulduğumuz mutlak gol pozisyonları değerlendiremedik. Rakibin ikinci golüne kadar etkili oyun sergilememize rağmen kazanacağımız maçı kaybettik. Bunun için çok üzgünüz” dedi. Eyüpspor mağlubiyetini unuttuklarını ve çabuk toparlanacaklarını dile getiren Özkara, "1461 Trabzon olarak önceliğimiz bir seri yakalamak. Eyüpspor karşılaşmasında aldığımız mağlubiyeti bir an önce unutup toparlanacağız. Bu hafta sonu karşılaşacağımız Etimesgut Belediyespor’u yenerek yeniden çıkışa geçeceğiz. Bu maçı kazanırsak önümüzdeki haftalara daha güvenle bakabiliriz” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap