SON DAKİKA



Haber > Spor > Holosko Rize'ye koşuyor

Holosko Rize'ye koşuyor

16 Ağustos 2014 Cumartesi - 11:14




Slaven Bilic’in kadroda düşünmediği golcü futbolcuyu Rizespor’un renklerine bağlaması an meselesi. Her iki yönetim Holosko için el sıkışırken imzalar





Rizespor Filip Holosko transferinde mutlu sona ulaşmak üzere. Beşiktaş teknik direktörü Slaven Bilic’in kadrosunda düşünmediği golcü futbolcuyu Yeşil-Mavililer renklerine bağlamak için düğmeye basarken, transferin gerçekleşmesinin an meseli olduğu bildirildi. Her iki yönetim Holosko için el sıkışırken işin imzaya kaldığı bildirildi. Holosko’nun da Rizespor’a gelmeye sıcak baktığı öğrenilirken, yetenekli futbolcuyu kadrosuna katma uğraşı veren Akhisar Belediyespor’un devre dışı kalmasına neden oldu ifade edildi. Holosko transferinde yalnız kalan Rizespor yönetimi hafta başında Slovak oyuncuya imza attıracağı gelen haberler arasında. Çaykur Rizespor bu oyuncuyu renklerine bağlayıp transferi kapatmak istiyor.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap