SON DAKİKA



Haber > Spor > Hokey’de mutlu son!

Hokey’de mutlu son!

19 Aralık 2017 Salı - 10:54




Araklı Spor Salonu’nda yapılan Salon Hokeyi 2.Lig’e Yükselme müsabakaları büyük bir heyecanın ardından sona erdi.





Araklı Spor Salonu’nda oynanan 2017-2018 Sezonu Erkekler Salon 2.Lige Yükselme Maçları sona erdi. 4 grupta 12 takımın mücadele ettiği Erkekler Salon 2. Lig’e Yükselme maçlarında gruplarını ilk iki sırada tamamlayan takımlar çeyrek finale yükseldi. Sporseverlerin de büyük ilgi gösterdiği maçların ardından Savaşan Yıldızlar Hokey SK Şampiyon, Hisar GSK İkinci, Malatya Hokey İhtisas üçüncü, Dalaman Bld SK ise dördüncü oldu.

Final maçından sonra düzenlenen kupa seremonisinde şampiyon Savaşan Yıldızlar Hokey SK’nın kupa ve madalyalarını Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, ikinci Hisar GSK’nın kupa ve madalyalarını Araklı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Dursun Ali Ayazoğlu, üçüncü Malatya Hokey İhtisas SK’nın kupa ve madalyalarını da Türkiye Hokey Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Çolak verdi.

Bireysel ödül almaya hak kazanan En İyi Kaleci Oğulcan Avcıl (Dalaman Bld SK), En İyi Oyuncu Muratcan Sadak (Savaşan Yıldızlar) ve Gol Kralı Ali Emre Çobanoğlu da (Savaşan Yıldızlar) plaketlerini MHK Üyesi Ali Yıldırım’dan aldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap