SON DAKİKA



Haber > Spor > Hikmet Karaman, Süper Lig'e geri dönüyor!

Hikmet Karaman, Süper Lig'e geri dönüyor!

18 Ocak 2024 Perşembe - 11:37




Türkiye'de birçok takımı çalıştıran ve son olarak Kayserispor'da görev alan Hikmet Karaman, Adana Demirspor ile masaya oturdu.





Ziraat Türkiye Kupası'nda 24 Erzincanspor'a penaltı atışları sonucu elenen Adana Demirspor'da sıcak gelişme yaşandı. Mavi Şimşekler'de teknik direktörlük görevi için sürpriz isim gündeme geldi.

Hikmet Karaman, Adana'da

Adana Demirspor'da Hikmet Karaman dönemi çok yakın. Tecrübeli teknik adam, mavi-lacivertli kulüple görüşmek icin Adana'ya geldi.

Türkiye Kupası'nı kazandı

Hikmet Karaman, kariyerinde Kocaelispor, Zeytinburnuspor, Erzurumspor, Adanaspor, Çaykur Rizespor, MKE Ankaragücü, Malatyaspor, Ankaraspor, Antalyaspor, Manisaspor, Gaziantepspor, Bursaspor, Kayseri Erciyesspor, Alanyaspor, Yeni Malatyaspor ve son olarak da Kayserispor'u çalıştırdı.


Tecrübeli hoca 2001-02 sezonunda Kocelispor'un başında Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşadı.

Patrick Kluivert gitti, takımı yardımcı antrenör yönetti

Adana Demirspor'da sezona başlananan Hollandalı teknik direktör Patrick Kluivert ile iç sahada alınan 3-2'lik Samsunspor yenilgisinin ardından yollar ayrılmıştı. Güney ekibinde Kluivert'ın ardından yardımcı antrenör Serkan Damla takımı çalıştırıyordu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap