SON DAKİKA



Haber > Spor > Hikmet Karaman maç sonuna damga vurdu! Son düdükle beraber...

Hikmet Karaman maç sonuna damga vurdu! Son düdükle beraber...

13 Şubat 2021 Cumartesi - 16:39




Ankaragücü'nün teknik direktörlüğüne dördüncü kez gelen Hikmet Karaman, 0-0 biten Kayserispor maçının ardından yaptığı konuşma ile karşılaşmaya damga vurdu.





Süper Lig'in 25. haftasında Hes Kablo Kayserispor ile MKE Ankaragücü arasında oynanan maç 0-0 sona ererken maçın sonunda en çok konuşulan isim Ankaragücü'nün yeni teknik direktörü Hikmet Karaman oldu.

Ankaragücü'nün başına dördüncü kez geçen tecrübeli teknik direktör, golsüz biten maçın ardından futbolcularını saha içinde toplayıp bir konuşma yaptı.

Uzun bir süre 10 kişi oynayan ve Kayserispor ile 0-0 berabere kalan Ankaragücü'nde Hikmet Karaman, futbolcularıyla uzun bir süre konuşurken futbolcularını cesaretlendiren sözler kullandı.

Öte yandan Hikmet Karaman, sarı-lacivertli takımın başında 11 yılı aşkın süre sonra sahaya çıktı. Ankaragücü'nde son maçına 8 Kasım 2009'da çıkan Karaman, yeniden döndüğü başkent temsilcisiyle ilk sınavında puan almayı başardı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap