SON DAKİKA



Haber > Spor > Hey gidi günler

Hey gidi günler

07 Ocak 2015 Çarşamba - 11:53








Temel Göker, Trabzon’un en eski kabzımallarındandı. Aynı zamanda devrin ve Pazarkapı Mahallesi’nin hızlı ve bıçkın delikanlıları arasındaydı Temel abimiz. Şu sıralar emekliliğinin keyfini sürüyor. Önceki gün yolumuz kendisiyle kesişti.

Trabzon’u ve Trabzonspor’u konuştuk uzun uzadıya. Neler anlatmadı ki Temel Göker? Gençlik yıllarında Trabzonspor’un peşinden gitmek için yapmadıklarını bırakmadıklarından tutun, İstanbul Fındıkzade’de ki Trabzon Öğrenci Yurdu’na kadar birçok anısını birlikte olduğumuz zamana sığdırmaya çalıştık Temel abimizle. O dönemlerde Rasim ve Tahsin Özkanca, Gogo Murat, Zeki Vardar ve Trabzon Öğrenci Yurdu’nun başkanlığını yapan Nihat Kaynar da anlatılan anıların içerisinde yer buldular. Temel abi Gogo Murat ve bir çok arkadaşıyla birlikte Trabzonspor’un maçı her nerede olursa olsun mutlaka tribünlerde yerini aldıklarını ve gruplarının amigoluğunu ise Ordulu Adnan’ın yaptığını söyledi. Temel Göker o dönemlerde Trabzonspor’un çok farklı olduğunu belirtirken, “Trabzonspor için İstanbul Fındıkzade’yi mesken tutmuştuk, orada toplanıp maçlara giderdik.

O dönemde arkadaşlığımız müthişti. Kardeş gibiydik. Zaten Trabzonspor’da oynayan bütün oyuncularda mahallelerden arkadaşlarımızdı. Başarının kaynağı işte burasıdır” dedi. Kim ne derse desin? Derler ya çok okuyan mı çok gezen mi bilir diye. Vallahi Temel abimizin çok gezip gördüğünü biliyoruz. Ve buna mukabil çok da bildiğini. Trabzon’u ve Trabzonspor’u daha iyi tanımak için Temel Göker’i uzun uzadıya konuşturmak gerektiğini de buradan vurgulamak istiyoruz.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap