SON DAKİKA



Haber > Spor > Hesap zamanı

Hesap zamanı

09 Kasım 2016 Çarşamba - 07:53




10 haftada 11 puan toplayarak tehlikeli bölgeye gerileyen ancak son oynadığı Beşiktaş maçında futboluyla umut veren Trabzonspor, ilk yarıda kalan 6 ma





Trabzonspor’da artık ince hesaplar yapılmaya başlandı. Ligde geride kalan 10 haftada 11 puan toplayabilen ve bununla birlikte tehlikeli bölgenin kıyısında kalan Bordo-Mavililer, bir an önce yukarılara tırmanarak istiyor. Milli maçlar nedeniyle lige verilecek arada eksiklerini gidermeye çalışacak olan Karadeniz ekibinde teknik direktör Ersun Yanal, son haftalarda oynadıkları futbolun üzerine koymaya devam ettiklerinde saha sonuçlarının da düzeleceğine inanıyor. 

Bu doğrultuda ilk yarıda kalan 6 maç öncesi bordo-mavililer hesap yapmaya başladı. Devre sonuna kadar Antalyaspor(İ), Gençlerbirliği(D), Kayserispor(D), Adanaspor(İ), Başakşehir(D) ve Fenerbahçe(İ) ile karşılaşacak olan Trabzonspor, söz konusu maçlardan en az 15 puan almayı hedefliyor. Bordo-Mavililer, 6 maçta hedeflenen puanı tutturması halinde büyük moral bulacak. Devre arasında yapılacak olan takviyelerle de ikinci yarıya daha fazla özgüvenle başlanacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap