SON DAKİKA



Haber > Spor > Herkesten çok ben isterim!

Herkesten çok ben isterim!

22 Ağustos 2017 Salı - 09:33




Teknik Direktör Ersun Yanal, şampiyonluk için konuştu.





Yanal, “Ligde tabii ki iddialıyız. Herkesten çok ben şampiyonluk istiyorum. İyi gidiyoruz. Alacağımız oyuncular var. Acele etmiyoruz, doğru oyuncuları almak istiyoruz” şeklinde konuştu.

DAHA İYİ OLACAĞIZ

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, gelişmekte olan bir takım olduklarını dile getirerek, “Fenerbahçe karşısında geçen seneye göre iyi oyun vardı. Zirvede olacak bir Trabzonspor için uğraşıyoruz. Zor maç oynadık. Ligin formda takımlarından biriyiz. Fenerbahçe için de zor bir maçtı. Son 15 dakikada baskı gösterdiler ama karşı koymayı başardık. Burak’ın erken çıkması bizim için dezavantajdı. Birkaç takviyeden sonra daha iyi olacağız” açıklamasını yaptı.

KAZANABİLİRDİK

“Puanlar paylaşıldı. Öndeyken bu duruma düşmemeliydik, kazanabilirdik. Böyle maçların sonuçları artı yazılmalı” diyen Teknik Patro Ersun Yanal, “Zor maçlar. Türkiye’nin en rekabetli maçlarından biri. Bu maçların zorluk derecesi farklıdır. Puanlar paylaşıldı, sonuçta deplasmandaydık ve bu bir avantaj” değerlendirmesini yaptı. Yanal, Bordo-Mavili takımın zorlu bir dönemden geçtiğini vurgulayarak şunları söyledi:


GELİŞEN BİR TAKIM

“Yeni ve taze bir takımız. Yönetilebilir bir kadro ortaya koymak için bir mücadele var. Bu hazırlıklar yapıldıktan sonra evet, şampiyonluk hedeflediğimizi söyleyebilirim. Trabzonspor gelişen bir takım. Çok az kaldı. Bunu yapmaya gayret ediyoruz. Geçmişteki problemleri tekrar yaşamadan doğru bir programlama yapmaya çalışıyoruz. Tabii ki iddialıyız. Herkesten çok ben şampiyonluk istiyorum. İyi gidiyoruz. Alacağımız oyuncular var. Acele etmiyoruz, doğru oyuncuları almak istiyoruz.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap