SON DAKİKA



Haber > Spor > Herkesin destek olması lazım!

Herkesin destek olması lazım!

14 Nisan 2023 Cuma - 11:21




Bordo Mavi 61 Spor Başkanı Selahattin Baba’dan Yomraspor Başkanı Davut Atmaca’ya destek…





“Bir bütün olarak hareket edilirse Yomraspor bu işin üstesinden gelecektir. Yönetim ve oyuncu kadrosu bu güce sahiptir. Sadece Yomra’nın değil Trabzon’da sporu yöneten herkesin bu takıma sahip çıkması lazım.”

TRABZON’UN yükselen değeri Bordo Mavi 61 Spor Kulübü’nün başkanlığını yapan Selahattin Baba, yaptığı açıklamayla Yomraspor Başkanı Davut Atmaca’ya destek verdi. Geçtiğimiz günlerde gazetemizde çıkan haberde yalnız kaldıklarını ve destek görmediklerini söyleyen Davut Atmaca’ya hak veren Başkan Baba, “Herkesin Yomraspor’a destek olması lazım. Bu yükü sadece Davut Atmaca, Yüksel Ayaz ve Yomraspor yönetimine bırakmamamız gerekir” dedi.

BABA şöyle devam etti: “Herkesin, özellikle Yomra’da ticaret yapan insanların maddi ve manevi Yomraspor’un yanında olması gerekir. Geç kalınmış bir şey yok. Kenetlenme olursa, bir bütün olarak hareket edilirse Yomraspor bu işin üstesinden gelecektir. Yönetim ve oyuncu kadrosu bu güce sahiptir. Alt yapıda Türkiye çapında her yıl büyük başarılar elde eden takıma sadece Yomra’nın değil Trabzon’da sporu yöneten, sporu seven herkesin sahip çıkması lazım.”

Bordo Mavi 61 Spor Kulübü ile Yomraspor Kulübü, 2022 yılının son ayında yapılan anlaşmayla altyapılarını birleştirmişti.

Haber: İsmail DÜZGÜN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap