SON DAKİKA



Haber > Spor > Herkes sakatlandığını sandı ama...

Herkes sakatlandığını sandı ama...

13 Temmuz 2020 Pazartesi - 16:20




Geçtiğimiz günlerde Nia Jax'in saldırısına uğrayan WWE güreşcisi Charlotte Flair, silokonlarının patlamasından dolayı uzun bir süre ringe çıkamayacak.





Kendisi gibi güreşçi olan Nia Jax'ın ropörtaj sırasında saldırıya uğrayan WWE güreşcisi Charlotte Flair dirseğinden yaralandı.

Güreşcinin spora yaklaşık 8 ay ara vermesi bekleniyordu. Ancak Twitter hesabından önemli açıklamalarda bulunan Flair, uzun bir süre ringlerde olmayacağının gerçek nedenini açıkladı. Flair, yaptığı paylaşımlarda silikon zehirlenmesi yaşadığını ve tedavinin uzun süreceğini duyurdu.

WWE'de 10 kez şampiyon olarak önemli bir başarıya ulaşan güreşçi Charlotte içinde bulunduğu durumu şu şekilde açıkladı:

"Klimam bozuldu ve biraz olsun boş vaktim var. Bu tweetler belki başınızı döndürecek ama estetik ameliyatı ve göğüsler hakkında konuşacağım."

"Tüm dünyanın bu konu hakkında bir fikri olması, buna izin verdiğimden daha çok beni rahatsız ediyor."

"2018, Charlotte, Kuzey Karolina. Genç bir kraliçe, kariyerini özetleyen WrestleMania zaferinden kısa bir süre sonra, kendisini kardeşinin evinde bir hastadan daha hasta bir şekilde buldu."

"Doktora olan ziyaretimiz ise olası nedenin silikon zehirlenmesi olduğunu ve implantlarımın bir süredir akıntı yaptığını söyledi. Bu, doktorun gördüğü en kötü vakaydı."

"Bu noktada durumu çözmek için birkaç seçeneğim olmuştu. Her seçeneğin de kendine göre bir düzelme süreci vardı. Ben bu işi her şeyden çok seviyorum. Dolayısıyla en yakın zamanda geri dönmemi sağlayacak olan seçeneği seçtim. Bu benim seçimimdi."

"Birkaç ay öncesine kadar hızla ilerledi. Ama sonra bir şeyler kötü gitti ve yeniden doktora göründüm. Tekrar aynı vaka. Bu sefer, istediğimden daha da uzun sürecek olmasına rağmen, çözümüne kesin bir şekilde inandığım, dönüşü uzun kılacak seçeneği seçtim."

"Netleştirmek adına: Şu an silikon zehirlenmesi yaşamıyorum. Bu, bir önceki ameliyattan dolayı oluşan durumu düzeltmek için yapılan estetik ameliyatı."

"Hazır olduğumda döneceğim. Vücudum da dinlenmiş olacak. Zihnim de sadece mirasıma ve kariyerime odaklanacak. Daha iyi olmak için bu işe odaklandım, her zaman daha iyisi olmak için."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap