SON DAKİKA



Haber > Spor > Her yol ndiaye’ye çıkıyor

Her yol ndiaye’ye çıkıyor

04 Ocak 2017 Çarşamba - 09:03




Sezon başında Bordo-Mavililer’in isteyipte alamadığı Osmanlısporlu futbolcu için yönetim tüm imkanları seferber etti. Trabzonspor Senegalli oyuncunun





ARADA FARK VAR

Trabzonspor geçtiğimiz günlerde resmi teklifte bulunduğu Osmanlıspor’un Senegalli futbolcusunun işini bitirmek için girişimlerini sürdürüyor. Sezon başında büyük uğraşlara rağmen transferi gerçekleşmeyen N’diaye için yeniden devreye giren Karadeniz ekibi sınırlarını zorluyor. Osmanlıspor bu futbolcu için 5 milyon Euro bonservis bedeli belirlerken Bordo-Mavililer ise başkent ekibine 3.5 milyon Euro artı futbolcu takası teklifinde bulundu.

MARTİN CAUTERUCCİO GİRİŞİMİ

Trabzonspor yönetiminin bu teklifine sıcak bakmayan Osmanlıspor yönetimi ile görüşmelerin sürdüğü öğrenildi. Hatta Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta’nın başkent ekibinin onursal başkanı Melih Gökçek ile bir araya gelmeyi planladığı da seslendirildi. Bu arada Trabzonspor yönetimi kadrosuna dahil ettiği Mas’ın takım arkadaşı olan 30 yaşındaki golcü Martin Cauteruccio için kulübü San Lorenzo ile anlaşma zemini aradığı da öğrenildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap