SON DAKİKA



Haber > Spor > Her şeyi affederim ama...

Her şeyi affederim ama...

15 Temmuz 2015 Çarşamba - 10:07




Trabzonspor Teknik Direktörü Şota Arveladze, takım içinde gruplaşmanın en büyük düşman olduğunu belirterek, “Saha içinde yanlış pası, kaçan penaltıyı





Trabzonspor'da tekndik direktör Şota Arvelazde'den oyuncularına uyarılar. Teknik direktör Şota’nın takım içindeki somut icraatları her geçen gün artıyor. Öncelikle günlük idman sayısını 2’ye çıkaran ardından Ersun Yanal döneminde gözden çıkartılan isimleri kampa çağırarak, takımda bir bütünlük oluşturmaya çalışan Gürcü çalıştırıcı şimdi de yabancı ve yerli oyuncuların kampta kendi aralarında gruplaştıklarını sezmesinin ardından sert uyarılarda bulundu. Başarıya ve kupalara giden yolda, gruplaşmanın en büyük düşman olduğunu vurgulayan deneyimli teknik adam öğrencilerine şu ifadeleri kullandı: “Bizim sahada ve saha dışında vereceğimiz mesaj çok önemli. Biz bir taraftan aileyiz. Seyirciler de maçlara gelsin derken diğer taraftan buna uymayan görüntüler kamuoyuna verirsek çelişki oluşur. Burada tabii ki bazıları bazılarıyla daha iyi anlaşacak, aynı dili konuştuğu için. Bunda bir şey yok ama onun dışında asla bir gruplaşma ne yerliler ne de yabancılar arasında istemiyorum. Saha içinde yanlış pası, kaçan penaltıyı affederim ama bunu asla.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap