SON DAKİKA



Haber > Spor > Her şey takım olmakla bitiyor

Her şey takım olmakla bitiyor

18 Şubat 2017 Cumartesi - 09:56




Efsane oyuncu Ali Kemal Denizci’den başarının sırrı.





Denizci, “Trabzonspor 4 maçta aldığı 12 puanla takım olma yolunda önemli mesafe katetti ama oyun olarak çıtayı daha da yükseltmeli. Geleceğinizi başarılı bir şekilde yazmak istiyorsanız bu şart” dedi.

BEKLENTİ DE BÜYÜK!

Trabzonspor’un efsane futbolcusu Ali Kemal Denizci önemli tespitlerde bulundu. Ligde son 4 maçta aldığı 12 puanla Bordo-Mavili ekibin çok büyük iş çıkardığını dile getiren Denizci, “ilk yarıdaki tabloya baktığımızda şu anda gelinen nokta Trabzonspor için önemli. Trabzonspor ise ligin ikinci yarısında sonuçsal anlamda gerçek kimliğini sergiliyor. Her ne kadar Bordo-Mavili ekip 12 puan alıp takım olma yolunda iyi bir mesafe katetse de oyun olarak beklentilerin hâlâ altında. Trabzonspor bir kere oyun olarak çıtayı yükseltmeli” diye konuştu.

ÖNÜNDE DURAMAZ

“Geleceğinizi başarılı bir şekilde yazmanız takım olmanızdan geçiyor” diyen Denizci, şöyle devam etti: “Takım oldun mu hem ligde hem de Avrupa’da şeklin olur. Önümüzde bir Beşiktaş örneği var. Siyah-Beyazlı ekip hem ligde hem de Avrupa’da önemli işlere imza atıyor, şeklini ortaya koyuyor. Ligin en iyi takımı Beşiktaş.  Siyah-Beyazlı ekip akıllı transfer politikası izleyerek bugünkü konumuna geldi. Bordo-Mavili yönetimin takımın dokusuna uyan oyuncuları renklerine kattığında amacına ulaşması zor olmaz. Takım olsunlar inanın Trabzonspor’un önünde kimse duramaz.”


TERCİHİM O OLUR

Rodallega’nın yedek kalması konusuna da değinen efsane oyuncu Ali Kemal Denizci, “Akhisar Belediyespor’da kendini kanıtladı ve iyi bir golcü olduğunu gösterdi. Fakat bu tür oyuncular büyük takımların moduna bir türlü giremiyor, havaları çabuk sönüyor. Ona fırsat tanıyıp Trabzonspor’un ismi altında ezilip ezilmeyeceğini görmemiz lazım. Şu da bir gerçek ki büyük futbolcu büyük takımlarda ortaya çıkar. Bu nedenle Rodallega kapalı kutu gibi görünse de ben olsam bu oyuncuda ısrar ederim” dedi.

DİŞİNİ GÖSTERMELİ

Alanya maçına da dikkat edilmesi gerektiği yönünde uyarılarda bulunan Denizci, “Ligin başından bu yana Trabzonspor içeride oynadığı her maçta rakiplere önemli pozisyonlar veriyor. Takımın en büyük handikabı bu. Onun için Alanya maçında temkinli oynamalarında fayda var. Trabzonspor formasını taşıyanlar rakibe diş göstermeliler. Eğer bunu yapmazlarsa karşılarında dirençli bir takım bulurlar ve zorluk yaşarlar. inanıyorum ki Trabzonspor Alanya maçında kendine yakışan oyunu ortaya koyup yoluna kayıpsız devam edecektir” dedi.

 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap