SON DAKİKA



Haber > Spor > Her şey Sosa için

Her şey Sosa için

31 Ağustos 2017 Perşembe - 11:11




Milanlı futbolcunun transferi için topyekün harekete geçildi.





MİLAN TAMAM!

Trabzonspor, Milan forması giyen Arjantinli Sosa'ya imza attırmak için her yolu deniyor. Bir yandan yönetim, diğer yandan ise Arjantinli oyuncunun eski takım arkadaşları Kucka ve Olcay transfer için devrede. Sosa’ya Bordo-Mavili formayı giydirmek için Karadeniz ekibi topyekün taarruza geçmiş durumda. Trabzonspor yönetimi deneyimli oyuncunun bonservisi için 4 milyon euroya anlaşırken artık tek şey Sosa’nın evet demesine kaldı.

ARKADAŞLARI DEVREDE

Gerek Kucka gerekse Olcay daha önce birlikte forma giydiği Sosa'yı hemen hemen her gün telefonla arayıp Trabzonspor’a gelmesi için ikna etmeye çalışıyorlar. Her iki futbolcunun şehir ve taraftarlar hakkında bilgilendirme yaptıkları öğrenildi. Hatta ikilinin, Sosa’ya “Buraya gelirsen seni el üstünde tutarlar. Böyle bir sevgiyi daha önce hiçbir yerde göremezsin” dediği kaydedildi. Sosa’nın da ikna olmak üzere olduğu bilgisine ulaşıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap