SON DAKİKA



Haber > Spor > Her şey Hopaspor için

Her şey Hopaspor için

28 Ekim 2019 Pazartesi - 11:23




Mor-Beyazlılar, 2’nci Lig yolunda emin adımlarla giderken, her kesimden büyük destek görüyor





Adı: Osman Akkaya... Hopa’nın sevilen isimlerinden birisi. Görevi belediye başkan yardımcılığı. Ancak Akkaya’nın asıl gündeme gelmesindeki neden, koyu bir Hopaspor taraftarı olması. Öyle ki son oynanan ve 5-0 kazanılan Buca maçı Osman Akkaya’yı coşturdu. Genç yönetici, soyunma odasına inerek galibiyeti doyasıya yasadı 

ARTVİN Hopaspor bu sezon ortaya koyduğu futbol ve aldığı saha içi sonuçlarıyla sevenlerini mutlu etmeye devam ediyor. 3’üncü Lig 1’inci grupta yer alan Mor-Beyazlılar, son olarak kendi evinde oynadığı Bucaspor maçını 5-0 kazandı ve 2’nci Lig yolunda önemli bir virajı daha hasarsız geçmiş oldu. 10 maç sonunda 22 puana ulaşan Hopaspor, 23 puanı bulunan Serikspor’un hemen ensesine yapıştı. ALINAN bu farklı galibiyet Hopaspor’a gönül verenleri son derece mutlu ederken bir ismin coşkusu daha fazlaydı. Bu kişi, Belediye Başkan Yardımcısı Osman Akkaya’dan başkası değildi. Mücadelenin bitiminde soyunma odasına inen ve galibiyet coşkusunu takımla birlikte yaşayan Akkaya  futbolcuları ve teknik ekibi farkli galibiyetten dolayı kutladı.

HOPASPOR’UN 2’nci Lig’e çıkması için tüm imkanları seferber edeceklerini dile getiren Osman Akkaya, “Hopa Belediyesi  olarak takımımızın her zaman yanındayız. Alt yapıdan tesisleşmeye kadar her maddi ve manevi desteğimiz devam edecek.  Hopaspor’a feda olsun. Yeter ki bu takım 2’nci Lig’e çıksın. Bizler elimizden gelen her şeyi yapacağız.” ifadelerini kullandı.




Haber: Bayram SARAYOĞLU


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap