SON DAKİKA



Haber > Spor > Her şey çözülecek

Her şey çözülecek

11 Temmuz 2016 Pazartesi - 11:00




Usta, “Kulübün sorumluluğunu alan bir başkan olarak; kalıcı, sağlıklı bir şekilde geleceğe yürüyen yeni bir takım yaratmamız lazım ama bu sadece almay





Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, transfer çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. Takımın ihtiyaçlarını karşılayacaklarını belirten Başkan Usta, baskı altında kalarak oyuncu almayacaklarına vurgu yaptı. Baskı altında kalmanın bedelinin ağır olacağını söyleyen Usta, şöyle konuştu: “Biz hem sabretmeyi öğrenmek hem de doğru kararları doğru zamanda vermek zorundayız. Ben kulübün sorumluluğunu alan bir başkan olarak, çok kalıcı, sağlıklı bir şekilde geleceğe yürüyen yeni bir takım oluşturmanın peşindeyim, bu sadece almayla olmuyor. Eldeki oyuncularla ilgili de çok önemli bir durumla karşı karşıyayız. Her şey çözülecek.” Önümüzdeki hafta 2 veya 3 transferin bitmesi için uğraştıklarını kaydeden Usta, “Ben de bir haftadır yurt dışındayım. Hocamızla da sürekli istişare halindeyiz. İhtiyacımız olan oyuncuları tek tek çözüyoruz. Biz yeni bir mantalite ile yeni bir takım peşindeyiz. ‘Birinci kamp bitecek, ikinci kamp’ derken, 24-25 kişilik bir kadromuz olacak” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap