SON DAKİKA



Haber > Spor > Her şey Avrupa için

Her şey Avrupa için

13 Temmuz 2013 Cumartesi - 09:25




Usta, Trabzonspor basketbol takımının Beko Basketbol Ligi’nde zirvede yer alması ve Avrupa’ya gidebilmesi için 12 milyon TL’lik bütçenin oluşturulması





Bu sezon Beko Basketbol Ligi’ne yükselen, Avrupa’da söz sahibi olabilecek bir takım kurmayı hedefleyen ancak maddi sorunlar nedeniyle ligde oynayıp oynayamayacağı bile belli olmayan Trabzonspor basketbol takımına aranan taze kan Muharrem Usta’dan geldi. Yönetimle görüşme yapan Usta, Trabzonspor basketbol takımının Beko Basketbol Ligi’nde zirvede yer alması ve Avrupa’ya gidebilmesi için 12 milyon TL’lik bütçenin oluşturulması gerektiğini söyledi. Usta, “12 milyon TL bütçeli bir Trabzonspor basketbol kulübü oluşturalım. Bu 12 milyon liranın bir kısmı federasyondan gelir, bir kısmını ben sağlarım, bir kısmını da mevcut yöneticiler sağlar. Bunu nasıl yapacağımızı teklifim kabul gördüğünde konuşuruz. Ben önerimi yaptım, şartlarımı sundum. Trabzonspor’dan haber bekliyorum” dedi. Söz şimdi yönetimde Sezon öncesinde maddi dar boğazda olan Trabzonspor basketbol takımı için henüz adım atılmazken Muharrem Usta’nın bu hamlesine Trabzonspor yönetiminin ne yanıt vereceği merak konusu. Kongrede İbrahim Hacıosmanoğlu ile yarışan Usta’nın sponsorluk teklifi basketbol şubesinin yükünü büyük ölçüde hafifletecek. Trabzonspor futbol takımına da sağlık sponsorluğu teklifinde bulunan Usta’ya Hacıosmanoğlu’nun bugün veya yarın cevap vermesi bekleniyor.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap