SON DAKİKA



Haber > Spor > Her rakibe ayrı taktik!

Her rakibe ayrı taktik!

28 Ekim 2016 Cuma - 11:18




Pereira geçen sezon B planı olmadığı için çok eleştirilmişti. Advocaat ise takımını maçlara 3 farklı taktikle hazırlıyor. Hollandalı teknik adam, karş





Fenerbahçe, tarihinin en pahalı kadrolarından birini kurduğu geçtiğimiz sezonu kupasız kapatmıştı. Teknik direktör Vitor Pereira, defansif anlayışı ve B planı olmaması nedeniyle ağır eleştiriler almıştı. Onun yerine göreve gelen Dick Advocaat bu durumu tamamen değiştirdi. İlk basın toplantısında, “4-3-3’ü tercih ederim ancak farklı taktikler üzerinde de çalışacağız” diyen 69 yaşındaki çalıştırıcı, dediğini yaptı. Fenerbahçe bu sezon Advocaat yönetiminde 3 farklı taktikle sahaya çıktı: 4-3-3, 4-4-2 ve 4-2-3-1... Hollandalı teknik adam, idmanlarda da oyuncularına bu 3 taktiği birden çalıştırıyor. Advocaat, maçlarda ise sistem tercihini, rakibe ve takımdaki sakat-cezalı durumuna göre yapıyor. Çok yönlü bir takım oluşturan tecrübeli çalıştırıcı, maçlarda da skorun gidişatına göre taktik değiştiriyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap