SON DAKİKA



Haber > Spor > Her haftayı lehimize çevireceğiz

Her haftayı lehimize çevireceğiz

02 Nisan 2013 Salı - 09:24




Denizli, “Takım ve şehir son haftalarda bütünleşmiş durumda. Bu manzara bizi mutlu ediyor. Rizeliler de bu ekibi sahiplendiğini göstermeye başladı. Bi





HEP BÖYLE DEVAM EDER Rizespor Teknik Direktörü Mustafa Denizli, takım ve şehrin son haftalarda bütünleştiğini, bu manzaranın da kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Lig’de zirve yarışı veren rakiplerinin son haftalarda puan kaybettiğini belirten Denizli, ''Biz kaybettiğimizde onlar kazanıyordu. Artık ibre tersine döndü, onlar kaybettikçe biz kazanmaya başladık. İstediğimiz bir tablo ve inşallah böyle devam eder'' dedi. AMACIMIZA ULAŞACAĞIZ Ligde çok zor haftalara girdiklerini ifade eden Denizli, ''Her haftayı lehimize çevirebilirsek zaten amacımıza ulaşmış olacağız. Burada göreve başladığımız günden beri düşündüğümüz tablonun altına düşmedik. Takım ve şehir son haftalarda bütünleşmiş durumda. Bu manzara bizi mutlu ediyor. Rize'ye yakışan bir ekip oluşturmaya çalışıyoruz. Rizeliler de bu ekibi sahiplendiğini göstermeye başladı. Birlikte hareket edildiği takdirde başarı kaçınılmazdır'' diye konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap