SON DAKİKA



Haber > Spor > Her gecenin bir sabahı vardır

Her gecenin bir sabahı vardır

14 Kasım 2016 Pazartesi - 08:10




Onur Kıvrak, “Taraftarlarımızı üzdüğümüzün farkındayız ama bu kötü günleri mutlaka geride bırakacağız. Camiamız bize inansın ve bu yolda destek olsun”





TRABZONSPOR Kaptanı Onur Recep Kıvrak, taraftarlara mesaj göndererek kötü günleri hep birlikte geride bırakacaklarını söyledi. Antalyaspor maçıyla yükselişe geçeceklerini belirten Kaptan Onur, “Hiç kimse işlerin bu duruma geleceğini tahmin
bile edemezdi. Fakat bunun için şimdi ahlanıp vahlanma zamanı değil, takımı ayağa kaldırıp üst sıralara koşma zamanıdır” diye konuştu. Bu konuda en çok taraftarların desteğine ihtiyaçları olduğunu söyleyen Onur Kıvrak, “Taraftarlarımızı üzdüğümüzün farkındayız ama bu kötü günleri geride bırakmak için en çok onların desteğine ihtiyacımız olduğu da bir gerçek. Camiamız bize inansın ve desteğini esirgemesin. Her gecenin mutlaka bir sabahı olduğunu unutmasınlar. Çünkü arkadaşlarımızla birlikte takımı aydınlığa çıkaracağız” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap